• Термостат STC-1000

  29.90лв.
 • Термохигрометър TASI TA8171

  39.90лв.
 • Тестер за вода

  19.90лв.
 • Тестер за кабели SC8108

  98.90лв.
 • Тестер на почва

  19.90лв.
 • Хигрометър

  80.00лв.
 • Шумомер TASI TA8151

  39.90лв.
 • Ъгломер

  32.90лв.